Benchmark Toont Samsung Galaxy Tab S5 Met Snapdragon 855-processor

Samsung-Galaxy-Tab-S4-tabletOp Geekbench is een nieuwe benchmark-test opgedoken van een nog onaangekondigde Samsung-tablet. Waarschijnlijk gaat het om de high-end Galaxy Tab S5, de opvolger van de Galaxy Tab S4.

Op Geekbench, een app voor het testen van de prestaties van nog onaangekondigde smartphones en tablets, is een toestel met de codenaam SM-T865 opgedoken. Uit deze codenaam kunnen we opmaken dat het gaat om een opvolger van de Galaxy Tab S4, die de codenaam SM-T835 heeft gekregen.

Slashleaks heeft de onderstaande screenshot gedeeld, waarop een aantal scores en specificaties te zien zijn. We zien onder andere dat de tablet beschikt over een Snapdragon 855-processor, de nieuwste high-end processor van Qualcomm. Ook zien we dat de tablet 6GB werkgeheugen heeft en draait op Android 9.0 (Pie), de nieuwste versie van Android.

SM-T865-Galaxy-Tab-S5-Geekbench

Verdere specificaties ontbreken, maar we kunnen er van uit gaan dat de Galaxy Tab S5 net als de Galaxy Tab S4 beschikt over DeX-ondersteuning en een AMOLED-scherm met een hoge resolutie. Naar verwachting zal Samsung de tablet in augustus officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.