Gerucht: Samsung Tab S7 Komt Met Trage Oplader

Samsung-Galaxy-Tab-S6Samsung besloot in 2019 om zijn high-end smartphones niet meer met de verouderde 15 watt-oplader te leveren. Volgens de laatste geruchten wil Samsung de high-end Galaxy Tab S7, die de fabrikant dit jaar op de markt zal brengen, echter opnieuw met de oude lader leveren.

Samsung zal dit jaar de opvolger van de Galaxy Tab S7 introduceren. Volgens de geruchten gaat het om een high-end tablet die in verschillende uitvoeringen op de markt zal verschijnen. Zo verwachten we naast de Galaxy Tab S7 ook de Tab S7+. De tablets hebben krachtige specificaties, maar mogelijk ook een minpunt. Volgens Chinese certificaten wordt de Samsung Galaxy Tab S7 namelijk met een 15 watt lader geleverd.

Het gaat om dezelfde oplader die Samsung in 2015 leverde met de Samsung Galaxy S6. De lader heeft een maximale laadsnelheid van 9V/1.67A, oftewel 15,03 watt. De Tab S7 en Tab S7+ krijgen waarschijnlijk een grote 7.760 mAh en 10.000 mAh accu, waardoor het opladen met een 15 watt-oplader extra lang zal duren.

Naar verwachting ligt de Galaxy Tab S7-serie eind augustus in de Benelux in de winkel. Consumenten hebben de keuze uit 11 en 12,4-inch varianten en 4G+WiFi en WiFi-varianten. De Galaxy Tab S6 verscheen op de markt voor 699 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.