“Samsung Galaxy Tab S7 Lite Heeft Ondersteuning Voor 44W Snelladen”

Samsung werkt aan een voordeligere versie van de Galaxy Tab S7. In het geruchtencircuit is deze tablet al verschillende keren voorbij gekomen. Volgens de laatste berichten krijgt de Galaxy Tab S7 Lite onder andere ondersteuning voor 44W snelladen.

De Samsung Galaxy Tab S7 Lite zal op korte termijn worden uitgebracht. Voor de officiële lancering zijn echter al de nodige details uitgelekt. Zo krijgt de mid-range tablet onder andere een Snapdragon 750G-processor met 5G-ondersteuning. Er komt ook een 4G-model en een wifi-only model.

Dankzij productcertificaten van het Chinese 3C zijn er deze week nog meer details uitgelekt. Zo krijgt de tablet ondersteuning voor 44 watt snelladen (11V/4.05A). Volgens de instantie zou de tablet overigens niet geleverd worden met een oplader die deze snelheid aan kan. In de doos zou een 15W oplader zitten.

De tablet heeft een 12,4-inch LCD-scherm en komt op de markt in de kleuren groen, zwart, roze en zilver. Het 5G-model krijgt een dubbele rear-camera, terwijl de andere modellen gewoon een enkele camera krijgen. De officiële introductie zal volgens de geruchten in juni plaatsvinden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.