“Renders Van Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Gelekt”

Op het internet zijn renders verschenen van de aankomende Samsung Galaxy Tab S8-serie. Op deze renders zien we onder andere dat het scherm van de Galaxy Tab S8 Ultra een kleine notch heeft. De tablet-serie bestaat uit drie verschillende modellen.

Samsung werkt volgens de geruchten aan drie high-end tablets die gaan concurreren met de populaire iPads van Apple. De doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker OnLeaks heeft alvast wat renders met ons gedeeld die de tablets van alle kanten laten zien. De renders tonen de reguliere Galaxy Tab S8 en het topmodel, de Galaxy Tab S8 Ultra. Volgens de geruchten komt we ook een Galaxy Tab S8 Plus.

De Galaxy Tab S8 zou beschikken over een Snapdragon 888-processor en een 11-inch LCD-scherm met een hoge verversingssnelheid. De tablet heeft aan de achterkant een magnetische strook waaraan je de S Pen kunt hangen. De accu heeft ondersteuning voor 45W snelladen.

De Galaxy Tab S8 Ultra heeft een veel groter 14,6-inch OLED-scherm met zeer dunne schermranden. Het zou gaan om de dunste schermranden ooit op een tablet. Het valt op dat het scherm een kleine notch heeft. Hierin zit de selfie-camera verwerkt. De behuizing is slechts 5,4mm dik.

Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de Galaxy Tab S8-serie officieel zal introduceren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.