OnePlus Pad: OnePlus Introduceert Zijn Eerste Tablet

OnePlus heeft deze week niet alleen zijn nieuwste vlaggenschip-smartphone aangekondigd, maar ook zijn eerste Android tablet. De OnePlus Pad is een high-end tablet met een 11,6-inch 144Hz scherm. De tablet verschijnt ook in Nederland op de markt.

De OnePlus Pad beschikt over een 11,61-inch scherm met een 144Hz verversingssnelheid, een resolutie van 2.800 x 2.000 pixels, een beeldverhouding van 7:5, een screen-to-body ratio van 88 procent en een helderheid van 500 nits. Volgens OnePlus is een 7:5 beeldverhouding ideaal voor het bekijken van websites en spreadsheets.

Intern vinden we een MediaTek Dimensity 9000-processor, maximaal 12GB werkgeheugen en een 9.510mAh accu met ondersteuning voor 67W snelladen. Bij de aanschaf van de tablet krijg je twee accessoires, namelijk een OnePlus Stylo-stylus en een OnePlus Magnetic Keyboard. De tablet heeft een groene behuizing.

OnePlus heeft nog geen adviesprijs of lanceringsdatum bekendgemaakt. Hierover zal de fabrikant de komende maanden meer informatie geven.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.