Foto’s Van PadFone Mini Uitgelekt

ASUS-PadFone-Mini-1
Eerder vandaag schreven we al dat ASUS uitnodigingen heeft gestuurd voor een evenement dat zal plaats vinden op 11 december. Op dit evenement zou volgens de geruchten een kleinere versie van de PadFone Infinity worden aangekondigd met de naar PadFone Mini. Het bekende Twitter account @evleaks dat vaak juiste informatie en foto’s verspreid van aankomende toestellen heeft nu ook foto’s van deze zogeheten PadFone Mini getweet.

ASUS-PadFone-Mini-2

Naast de foto’s is er vrijwel geen verdere informatie vrijgegeven door @evleaks. De foto’s worden beschreven met “PadFone Mini 4.3, 2013”, waarop we kunnen uitmaken dat het toestel waarschijnlijk zal gaan beschikken over een 4.3 inch display en mogelijk nog deze maand uitkomt.

Volgens de geruchten zal de smartphone beschikken over een 4,3 inch display met een resolutie van 960 x 540 en zal de tablet beschikken over een een 7 inch display. De smartphone dat wordt gebruikt als motor voor de tablet beschikt verder over een 1,4 GHz processor met een Snapdragon 400 MSM8226-chipset, ondersteuning voor dual-SIM en Android 4.3 (Jelly Bean).

bron [@evleaks]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.