Samsung Galaxy A3, Galaxy J1 En Galaxy J3 Uit 2016 Krijgen Toch Geen Beveiligingsupdates

Samsung Galaxy A3Samsung brengt beveiligingsupdates uit voor zowel high-end als budget-smartphones. Samsung heeft een lijst online gezet met daarop alle toestellen die nog beveiligingsupdates ontvangen. De Galaxy A3, Galaxy J1 en Galaxy J3 uit 2016 zijn echter uit deze lijst gehaald.

Op Samsung’s website zien we welke toestellen elke maand en welke toestellen elk kwartaal een update met de nieuwste beveiligingspatch ontvangen. Zo krijgt de S-serie, de Note-serie en enkele toestellen uit de A-serie maandelijks een beveiligingsupdate. De J-serie en een aantal toestellen uit de A-serie ontvangen elke drie maanden een beveiligingsupdate. In deze laatste categorie stonden ook de Galaxy A3, Galaxy J1 en de Galaxy J3 uit 2016, maar deze toestellen zijn nu niet meer terug te vinden.

Wel zijn er een aantal nieuwe toestellen aan de lijst toegevoegd. Het gaat om de Samsung Galaxy A8 (2018), de Samsung Galaxy A8+ (2018), de Samsung Galaxy J2 (2018) en de Samsung Galaxy Tab Active2.

Samsung zegt zelf het volgende over Samsung’s updatebeleid:

Wij garanderen consumenten dat wij onze smartphones tenminste twee jaar vanaf de productintroductie in Nederland met software-updates ondersteunen. Wij zijn een van de weinigen in de markt die deze garantie geven. Deze garantie van twee jaar betekent niet dat we bijvoorbeeld bij de Samsung Galaxy S7 die in maart 2016 geïntroduceerd is, in maart 2018 stoppen met de ondersteuning van dit toestel. Zo hebben wij dit jaar de Samsung Galaxy S6 uit 2015, S5 uit 2014 en S4 uit 2013 van updates voorzien. De Samsung Galaxy S6 heeft begin december nog een update gehad.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.