Wolfgang AT-AS55HD Vanaf 12 April Te Koop Bij Aldi

Wolfgang-AT-AS55HDAldi staat er om bekend om regelmatig smartphones van het merk Wolfgang voor een aantrekkelijke prijs te verkopen. Vanaf 12 april zal er weer een nieuw toestel worden aangeboden. Ditmaal gaat het om een 5,5-inch phablet, de Wolfgang AT-AS55HD.

Met de Wolfgang AT-AS55HD richt Wolfgang zich dit keer niet op de budget-markt maar wil het concurreren met de high-end smartphones. Zo beschikt het toestel over een 5,5 inch display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 1,7GHz quadcore-processor, 2GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2500 mAh accu, dualSIM ondersteuning, een 13 megapixel camera aan de achterkant van het toestel en een 2 megapixel camera aan de voorkant. Het toestel draait op Android 4.2 (Jelly Bean) en is 7,8 millimeter dik.

De Wolfgang AT-AS55HD ligt vanaf 12 april in de schappen van de Aldi-keten voor 279 euro. Wolfgang toestellen bij de Aldi zijn erg in trek dankzij de aantrekkelijke prijzen, waardoor ze vaak snel zijn uitverkocht. Wees er dus snel bij.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.