Samsung Maakt Dual SIM-uitvoering van Galaxy S5 Voor China

Samsung-Galaxy-S5Samsung gaat een dual-SIM variant uitbrengen van de Galaxy S5, maar zal alleen beschikbaar zijn in China. De Samsung Galaxy S5 met typenummer G9009D krijgt precies de zelfde specificaties als de standaard Galaxy S5 maar heeft de mogelijkheid om gelijktijdig twee simkaarten te gebruiken.

De nieuwe variant zal exclusief beschikbaar zijn voor China Mobile klanten en beschikt net als de Galaxy S5 dat in Nederland zal worden gelanceerd over een 5,2-inch display, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 2GB RAM en een 16 megapixel camera.

De dual-SIM variant importeren naar Europa heeft ook geen zin, aangezien de tweede SIM-slot alleen CDMA2000 ondersteunt. Een techniek die wij niet gebruiken in de Benelux. Of Samsung van plan is om in de toekomst ook een dual-SIM Galaxy S5 uit te brengen in Europa is niet bekend.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Alex schreef:

    Ik Hoop dat de dual sim snel ook in Nederland komt want ik zit nu steeds met een duitse en nederlandse telefoon omdat ik in het grens gebied woon .en zakelijk ook in duitsland werk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.