Sony Waarschuwt Voor Overhitte Xperia Z2 Bij Lange 4K-opnames

Sony-Xperia-Z2De Xperia Z2, Sony’s nieuwe vlaggenschip ligt sinds kort in de winkels en de eerste problemen met het toestel doen zich al voor. Mensen melden namelijk dat de Xperia Z2 erg warm wordt. Sony is hiervan op de hoogte en geeft het advies om geen lange 4K-opnames te maken, omdat dit voor een overhit toestel zal zorgen.

In een verklaring van Sony staat “We zijn ons ervan bewust dat sommige gebruikers problemen hebben bij het schieten van lange 4K-video’s. Het opnemen van zulke video’s kunnen veel rekenkracht, accucapaciteit en opslagruimte kosten. Voor de beste ervaring raden we een microSD-kaart met een hoge capaciteit aan, neem ook geen video’s langer dan een paar minuten op.

Naast de overhitte toestellen zijn er ook mensen die melden dat de Sony Xperia Z2 niet goed in elkaar zit. Zo zouden er kieren te zien zijn tussen het glazen paneel en de aluminium behuizing van het toestel. Het vaakst zit de kier rechtsboven en komt het vooral bij de witte variant voor. Sony is een onderzoek gestart naar dit probleem en geeft aan dat het mogelijk is om een waterbestendigheidstest uit te voeren bij een service center.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *