Ook Sony Niet Aanwezig Op MWC Door Coronavirus

SonySteeds meer fabrikanten zeggen het Mobile World Congress in Barcelona af. De laatste fabrikant die heeft besloten om niet te komen is Sony. Eerder hebben LG, ZTE, Amazon, Ericsson en NVIDIA al afgezegd vanwege het coronavirus.

Net als de andere fabrikanten vindt Sony de risico’s voor zijn personeel en het publiek op het Mobile World Congress te groot. Sony zal de nieuwste producten van het bedrijf wel introduceren, maar dan via hun Xperia YouTube-kanaal om 8.30 uur (CET) op 24 februari. De Japanse fabrikant heeft de onderstaande verklaring gedeeld:

Sony volgt de ontwikkelingen voor wat betreft de uitbraak van het coronavirus, waardoor op 30 januari 2020 door de Wereldgezondheidsorganisatie tot een wereldwijde noodsituatie werd uitgeroepen, op de voet. Omdat we het grootste belang hechten aan de veiligheid en het welzijn van onze klanten, partners, media en werknemers, hebben we de moeilijke beslissing genomen om ons terug te trekken van deelname aan het MWC 2020 in Barcelona, Spanje.

De organisator van het MWC heeft aangegeven dat de beurs tussen 24 tot en met 27 februari gewoon doorgaat. Wel zijn er enkele maatregelen genomen. Zo krijgen mensen afkomstig uit de Hubei-provincie geen toegang en is er een ‘handdrukverbod’ aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.