Camera Afbeeldingen Van De OnePlus One Gelekt

OnePlus-One-NederlandDe OnePlus One, waarvan ondertussen bekend is dat het toestel ook naar Nederland en België zal komen, zal op 23 april worden gepresenteerd en op de markt verschijnen met een adviesprijs van onder de 350 euro. Bijna alles van het toestel is al bekend gemaakt door de Chinese fabrikant OnePlus, maar foto’s van het toestel zijn nog steeds niet gelekt. Wel zijn er vandaag een aantal afbeeldingen gelekt die zijn gemaakt met de camera van de OnePlus One.

Onderstaande foto’s zouden zijn gemaakt met de OnePlus One, dat zal beschikken over een 13 megapixel camera met een F/2.0 sensor. De camera beschikt over 6 lenzen waardoor de kwaliteit van de afbeeldingen sterk verbeterd zal worden. De kwaliteit van de foto’s zijn laag, maar er is duidelijk te zien dat de kleuren en details dankzij de 6 lenzen erg mooi over komen.

Dankzij eerder vrijgegeven specificaties weten we dat het toestel kleiner zal worden dan de Xperia Z1 en dat de OnePlus One zal beschikken over een 5,5-inch display, een 2,5GHZ Snapdragon 801 processor, 3GB werkgeheugen, een 3100 mAh accu, een 13 megapixel camera en de populaire CyanogenMod software. Ook is het mogelijk om de achterkant te vervangen door verschillende “styleswap covers”, om je eigen look te creëren.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.