Eerste Foto’s En Screenshots Van OnePlus One Gelekt

OnePlus OneDe OnePlus One is misschien wel het meest besproken toestel van dit moment. De Chinese fabrikant, OnePlus belooft namelijk één van de beste smartphones ooit op de markt te brengen, met een adviesprijs van onder de 350 euro. Het bedrijf heeft de meeste specificaties al vrijgegeven, maar hoe de OnePlus One er uit zal komen te zien was tot nu toe onbekend. Vandaag komt daar verandering in nadat de eerste foto’s en screenshots zijn gelekt.

Op de onderstaande foto’s zien we dat de OnePlus One in het zwart en wit beschikbaar zal zijn. Deze kleuren kunnen echter worden aangepast door de achterkant te vervangen met één van de vele “styleswap covers”. Ook wordt de smartphone geleverd met een rode oplaad kabel die ook geschikt lijkt te zijn voor de iPhone. Verder zien we de afmetingen van het toestel en het OnePlus logo op de achterzijde.

Naast deze foto’s / renders zijn er ook screenshots gelekt waarop we CyanogenMod 11S kunnen bewonderen. CyanogenMod 11S is een populaire custom ROM voor Android dat zal draaien op de OnePlus One. Op de screenshots zien we onder andere de mogelijkheid om te kiezen tussen on-screen knoppen of capacitieve knoppen. Verder zien we het lock-screen en een interface dat veel weg heeft van standaard-Android.

CyanogemMod OnePlus One

CyanogemMod OnePlus One 2

De OnePlus One zal op 23 april worden aangekondigd en beschikt over een 5,5-inch display, een 2,5GHZ Snapdragon 801 processor, 3GB werkgeheugen, een 3100 mAh accu en een 13 megapixel camera. Het toestel zal in het begin alleen beschikbaar zijn voor mensen die een uitnodiging hebben ontvangen. Op 23 april zullen we meer te weten komen over hoe je deze uitnodiging kunt ontvangen. Wel weten we dat uitnodigingen onder andere via het OnePlus forum, contests en via vrienden te krijgen zijn.

via [apparata en AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.