OnePlus One Officieel Aangekondigd Voor Slechts €269

OnePlus-One-Never-SettleOnePlus heeft vandaag de langverwachte OnePlus One officieel aangekondigd. De OnePlus One is één van de meest besproken toestellen van het afgelopen jaar, omdat het Chinese bedrijf beloofde één van de beste smartphones ooit te zullen maken. Na veel teasers en specificaties heeft het bedrijf vandaag dan eindelijk de officiële presentatie gehouden.

Door het bedrijfsmoto “Never Settle” heeft het bedrijf hoge verwachtingen gecreëerd. Deze verwachtingen probeert OnePlus waar te maken door een smartphone vol te gooien met high-end specificaties en vervolgens een adviesprijs geven van slechts €269.

oneplus-one-speakers

De OnePlus One beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte, een 3100mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Het toestel weegt 162 gram, meet 152,9 x 75,9 x 8,9mm en draait op CyanogenMod 11s. De achterkant van het toestel kan worden vervangen door één van de vele “styleswap covers”.

De OnePlus One is beschikbaar in zwart en wit en kost €269 voor de 16GB versie of €299 voor de 64GB versie. De OnePlus One kan via de officiële website worden besteld, maar alleen op uitnodiging. Deze uitnodigingen zijn te ontvangen via contests of via vrienden die de OnePlus One al hebben gekocht. Naar verwachting zal het toestel over een tijdje ook verkrijgbaar zijn zonder uitnodiging.

OnePlus-One-Zwart

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.