Foto’s Van Samsung Galaxy K Gelekt

samsung-galaxy-kVorige maand schreven we dat er een opvolger zal komen van de Samsung Galaxy S4 Zoom, dat volgens de geruchten de Galaxy K zal gaan heten. Samsung zal dit toestel hoogst waarschijnlijk aankondigen op een evenement dat zal plaats vinden op 29 april in Singapore. Vandaag zijn er echter al foto’s gelekt van de “Galaxy K” en zien we dat het toestel een stuk compacter zal zijn dan de huidige Galaxy S4 Zoom.

In de boven en onderstaande foto’s zien we een wit toestel met een grote zoom lens in een doorzichtige beschermhoes. Als we die vergelijken met de Galaxy S4 Zoom, zien we dat het toestel een stuk compacter zal zijn en veel meer lijkt op een smartphone dan een camera. In een eerder gelekte foto zagen we ook dat de lens niet uit het toestel steekt wanneer de camera niet wordt gebruikt.

samsung-galaxy-k-S5 Zoom

Volgens de geruchten zal de Galaxy K beschikken over een 4,8 inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 1,3GHz hexa-core processor, een Mali-T624 videochip, een 20,2 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, 2GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en Android 4.4.2 (KitKat).

via [xgn]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *