Foto’s LG G3 Tonen Knoppen Aan Achterzijde

LG G3lek_largeEr zijn foto’s opgedoken van de opvolger van de LG G2, LG’s succesvolle vlaggenschip met high-end specificaties en power / volume knoppen aan de achterzijde van het toestel. De LG G3 zal net als zijn voorganger worden voorzien van deze knoppen, maar de knoppen krijgen wel een iets modernere look.

De gelekte foto’s tonen de LG G3 en een LG G3 Case. Hierop zien we iets stijlvollere power en volume knoppen en een papiertje met specificaties. Op het papiertje staat onder andere dat er een 16GB en een 32GB versie zal komen, maar ook staat er 2GB en 3GB. Het is mogelijk dat er twee varianten zullen worden uitgebracht met 2GB of 3GB werkgeheugen.

LG G3coverlek_large

Eerder zijn ook al specificaties van de LG G3 gelekt waaruit was op te maken dat het toestel zal beschikken over een 5,5-inch display met een resolutie van 1440×2560 pixels, een 2.3GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800 processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera en Android 4.4.2 (KitKat). Het toestel zal waarschijnlijk in juni worden gepresenteerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.