Video Toont Nieuwe Pixelbooks Met Dunne Schermranden en Afneembaar Toetsenbord

Google-Pixelbook-2Op het internet zijn foto’s en een video opgedoken waarin de aankomende Pixelbooks te zien zouden zijn. De tweede Pixelbook van Google heeft dunne schermranden en een afneembaar toetsenbord.

Op 9 oktober zal Google weer een Made By Google-evenement houden, waar we naast de nieuwste Pixel-smartphones mogelijk ook twee nieuwe Pixelbooks te zien krijgen. De Pixelbook met de codenaam Atlas is een opvolger van de eerste Pixelbook. De Pixelbook met de codenaam Nocturne is een speciale variant met een afneembaar toetsenbord. Hierdoor is de Nocturne ook te gebruiken als tablet.

Google-Pixelbook-2-advertenties

Er zijn nu beelden van zowel de Atlas als de Nocturne opgedoken. Op de bovenstaande advertenties zien we vermoedelijk de Atlas met zeer dunne schermranden, maar er is ook een video opgedoken. In de video wijst iemand naar een bug in de interface op een Chromebook, maar het gaat hier om een totaal onbekende Chromebook. Vermoedelijk zien we hier dan ook de Nocturne. De ronde toetsenlay-out en de knop met het hamburgericoontje die we in de video zien, komen namelijk enkel voor bij Googles Pixelbook.

De bevestiging tussen het scherm en toetsenbord doet vermoeden dat het scherm losgekoppeld kan worden, zodat je deze als tablet kunt gebruiken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.