Eerste Render Van Amazon Smartphone Uitgelekt

Amazon-3D-smartphone-RenderVia BGR is een render gelekt van Amazon’s eerste smartphone. Deze smartphone zou volgens de geruchten naast twee normale camera’s ook beschikken over vier infrarood camera’s om een 3D-weergave op het scherm te kunnen creëren.

Amazon heeft al enkele jaren e-book readers en Kindle tablets in de verkoop, deze tablets draaien op een zwaar aangepaste versie van Android. Naar verluid zal ook de smartphone worden voorzien van de zelfde Android-versie en zal het toestel beschikken over een 3D-display. Door in elke hoek van het toestel een infrarood camera te plaatsen kunnen de ogen en het hoofd van de gebruiker worden gescand, waarop vervolgens het 3D display zal worden aangepast.

Eerder zijn er ook al afbeeldingen gelekt van de Amazon smartphone, maar deze was voorzien van een beschermhoes. De render van vandaag toont een strak zwart toestel dat wel wat wegheeft van een iPhone en Nexus 4.

Volgens eerdere geruchten zou Amazon de smartphone in juni onthullen en zal de smartphone worden voorzien van een 4,7-inch display met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 13 megapixel camera en 2GB werkgeheugen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.