LG Toont LG G3 QuickCircle Case in Online Trailer

LG-G3-QuickCircle-CaseLG zal de LG G3 pas op 27 mei onthullen, maar het bedrijf heeft nu al een trailer op YouTube geplaatst waarin we de QuickCircle Case voor de LG G3 kunnen bewonderen. Hierop zien we duidelijk dat de LG G3 naast verbeterde hardware ook zal beschikken over nieuwe software.

De QuickCircle Case zal worden voorzien van een cirkelvormige venster, waardoor het niet meer nodig is om elke keer je case te openen als je je smartphone wilt gebruiken. Zo kan je onder andere gesprekken aannemen, muziek bedienen, foto’s maken en de tijd bekijken. Naast de cirkelvormige venster maakt de QuickCircle het ook mogelijk om je smartphone draadloos op te laden via de Qi-standaard.

Eerder zijn ook al alle specificaties gelekt van de LG G3. Zo zal het nieuwe vlaggenschip van LG beschikken over een 5,5-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een quad-core Snapdragon 801 processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 2,1 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu en Android 4.4 (KitKat).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.