“Vivo NEX 2 Krijgt Tweede Scherm Aan Achterkant”

Vivo-Nex-2De introductie van de Vivo NEX, de eerste smartphone met een uitschuifbare selfie-camera, zit nog vers in ons geheugen. Nu zijn er foto’s opgedoken waarop de opvolger te zien zou zijn. Twee dingen vallen op. De smartphone heeft een tweede scherm aan de achterkant en de uitschuifbare camera is niet meer aanwezig.

De uitschuifbare camera op de Vivo NEX was de ideale manier om een toestel te creëren waarbij het scherm de gehele voorkant in beslag neemt. Toch lijkt Vivo daar zelf niet helemaal zeker van. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van de Vivo NEX 2. Bij dit toestel is de uitschuifbare camera helemaal achterwege gelaten. Inplaats daarvan heeft Vivo de smartphone uitgerust met een tweede scherm aan de achterkant.

In tegenstelling tot het kleine schermpje op de Meizu Pro 7, heeft de Vivo NEX 2 echt een volledig display aan de achterkant. Op dit scherm kun je de smartphone volledig bedienen. Wil je nu een selfie maken, dan draai je de smartphone dus gewoon om. Wij vragen ons echter af of dit wel zo’n ideale oplossing is. Een tweede scherm vraagt extra energie, waardoor de accu minder lang meegaat. Ook krijgen wij de indruk dat een smartphone met twee schermen een stuk breekbaarder is. Daarnaast zal de smartphone waarschijnlijk flink wat meer kosten.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.