Foto’s Sony Xperia Z3 Compact Gelekt

Sony Xperia Z3 CompactOp het internet zijn een aantal foto’s verschenen, waarop mogelijk de Sony Xperia Z3 Compact te zien is. Op de foto’s zien we dat de zijkant van het toestel is afgerond, iets wat overeenkomt met eerdere geruchten over de Xperia Z3.

Volgens de geruchten zal Sony afstappen van het strakke design en voortaan de smartphones voorzien van afgeronde randen. Dit komt overeen met de bovenstaande foto’s. Eerder deze maand zou de Xperia Z3 Compact ook al te zien zijn op een foto, maar hier is de plaatsing van de frontcam anders dan de gelekte foto’s van vandaag.

Ook zijn er enkele specificaties gelekt. Als deze kloppen zal de Xperia Z3 Compact gaan beschikken over een 4,6-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801-processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, een 20,7 megapixel camera, een waterdichte behuizing en Android 4.4 (KitKat).

Naar verwachting zal Sony de Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact begin september, tijdens de IFA-beurs officieel aankondigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.