Sony Introduceert Selfie-smartphone Met Uiterlijk Van Een Parfumfles

Sony Selfie smartphone parfumOp de Aziatische markt zien we regelmatig smartphones met een heel uniek uiterlijk, zo ook de nieuwste selfie-smartphone van Sony. De nieuwe Xperia lijkt namelijk op een flesje parfum. Sony zal het toestel morgen in China introduceren en zal in eerste instantie alleen op de Aziatische markt verschijnen.

Als je denkt dat het maken van selfies helemaal uit de hand loopt in Europa, dan moet je voor de grap eens naar Azië reizen. Steeds meer fabrikanten brengen camera’s en smartphones op de markt die puur gericht zijn op het maken van selfies en Sony probeert ook een graantje mee te pikken. De nieuwste selfie-smartphone van Sony zal op 22 augustus worden gepresenteerd en is speciaal ontworpen voor dames die graag een foto van zich zelf maken.

Sony Selfie smartphone parfum 1

Aan de bovenkant van de smartphone zien we iets wat lijkt op een de dop van een flesje parfum. Dit is echter een 19,2 megapixel camera dat zowel aan de voorkant als aan de achterkant foto’s kan maken. De camera beschikt ook over optische stabilisatie, wat voor extra scherpe foto’s zorgt. Overige specificaties zijn nog niet bekend, maar de smartphone komt in ieder geval in de kleuren paars, roze en turquoise.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.