Samsung Werkt Aan Smartphone Met Gebogen Display Aan Beide Zijden

Samsung-Galaxy-Note-EdgeSamsung is volgens een analist bezig met de ontwikkelingen van een smartphone die net als de Galaxy Note Edge is voorzien van een gebogen display. In tegenstelling tot de Note Edge beschikt deze smartphone echter niet over een gebogen display dat over één zijkant rolt, maar over een display dat zowel over de linker zijkant als de rechter zijkant rolt. Volgens de analist is het goed mogelijk dat dit de Galaxy S6 is.

De rechter zijkant van de Galaxy Note Edge kan worden gebruikt voor extra functies. Zo kan je bijvoorbeeld notificaties laten zien terwijl op het hoofdscherm een video wordt getoond. Ook zijn er kleine widgets aanwezig, zoals een klokje of een lineaal.

Volgens Jerry Kang van IHD Technology zal het gebogen display van de nieuwe smartphone “mogelijk de Galaxy S6” voor de zelfde functies dienen, maar waar een tweede gebogen zijkant goed voor is is niet helemaal duidelijk. Wel komt het overeen met Samsung’s Project Zero. Een project waarmee Samsung een totaal nieuw product wil ontwikkelen dat niet lijkt op de huidige smartphones van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.