LG Begint Deze Week Met Uitrol Android 5.0 (Lollipop) Voor LG G3

LG-G3-kleurenLG start deze week met de uitrol van Android 5.0 (Lollipop) voor de LG G3. Dat meldt de Zuid-Koreaanse fabrikant op zijn website. De update zal eerst in Polen worden uitgerold, waarna andere landen snel zullen volgen.

Normaal worden de Nexus toestellen van Google als eerste voorzien van de nieuwste Android-updates, maar met Android 5.0 lijkt dit echter niet het geval. Gister schreven we namelijk al dat Motorola is begonnen met de uitrol van Android 5.0 voor de Moto X en Moto G, en deze week zal ook LG gaan beginnen met de uitrol van de nieuwste Android-versie. Dit terwijl de Nexus 4, Nexus 5 en Nexus 7 nog steeds geen update hebben ontvangen.

Het is verrassend dat fabrikanten zo snel beginnen met de uitrol van Android 5.0. Normaal duurt het namelijk weken of soms zelfs maanden omdat de fabrikanten ook hun eigen Android-schil moeten updaten. Het lijkt er nu op dat fabrikanten door hebben dat Android gebruikers het belangrijk vinden om zo snel mogelijk de nieuwste updates te ontvangen. Voor sommige mensen is dit zelfs de doorslaggevende factor om voor een bepaalt merk te kiezen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.