Samsung Galaxy Note Edge Nu Beschikbaar In Nederland

Samsung-Galaxy-Note-EdgeDe Samsung Galaxy Note Edge is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De Galaxy Note Edge is een variant van de Galaxy Note 4 dat over een gebogen display beschikt. De Note Edge krijgt een adviesprijs mee van 849 euro.

De Samsung Galaxy Note Edge beschikt over de zelfde specificaties als de Samsung Galaxy Note 4. Er is echter één groot verschil. De Galaxy Note Edge is voorzien van een gebogen display aan de rechterkant van het toestel. Dit display kan worden gebruikt voor kleine widgets, snelkoppelingen en notificaties.

Verder beschikt de Note Edge over een 5,6-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 2,7GHz-quadcore-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 3,7 megapixel camera aan de voorkant, een 3000 mAh accu, een hartslagmeter, een UV-sensor en een vingerafdrukscanner.

Als los toestel krijgt de Galaxy Note Edge een adviesprijs mee van 849 euro. Bij T-Mobile is de phablet verkrijgbaar voor 199 euro in combinatie met een tweejarig abonnement van 51,75 euro per maand.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.