“Samsung Stopt Productie Galaxy Alpha na Lancering Galaxy A5”

Samsung Galaxy AlphaVolgens de Zuid-Koreaanse site ETNews zal Samsung de productie van de Galaxy Alpha stopzetten zodra de Galaxy A5 in de winkels komt te liggen. Mocht je de Galaxy Alpha dus nog willen kopen moet je er snel bij zijn.

De Galaxy A5 is grotendeels gelijk aan de huidige Galaxy Alpha en krijgt zelfs een lagere adviesprijs mee. Daardoor zal de Galaxy Alpha niet erg populair meer zijn zodra de Galaxy A5 verkrijgbaar is. De Galaxy Alpha kreeg bij de lancering een adviesprijs mee van 599 euro en is inmiddels verkrijgbaar voor onder de 500 euro. De Galaxy A5 krijgt bij de lancering echter een aantrekkelijke adviesprijs mee van 409 euro.

Het groter verschil tussen de Galaxy A5 en de huidige Galaxy Alpha is de processor. De Galaxy Alpha is namelijk voorzien van een octacore Exynos-processor terwijl de Galaxy A5 over een quadcore Snapdragon 410 beschikt. De overige specificaties zijn vrijwel gelijk. Zo is de Galaxy A5 voorzien van een iets groter “5-inch” display met de zelfde resolutie van 1280 bij 720 pixels, ook 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en de zelfde 13 megapixel camera. De Galaxy A5 is slechts 6,7mm dik en is daarmee het dunste toestel dat Samsung heeft gemaakt. Er is echter al wel een dunnere toestel op komst, namelijk de Galaxy A7.

De Galaxy A5 zal vanaf januari of februari in de winkels komen te liggen, waarna de Galaxy Alpha dus steeds minder makkelijk verkrijgbaar zal zijn.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.