Foto’s en Specificaties Van Samsung Galaxy A7 en Grand Max Opgedoken

Samsung-Galaxy-A7-en-Grand-MaxSammobile heeft een brochure weten te bemachtigen waarin de Samsung Galaxy A7 en Grand Max inclusief afbeeldingen en specificaties te zien zijn. De Grand Max is een mid-range toestel terwijl de A7 de beste smartphone in de Galaxy A-lijn zal worden.

Wanneer de Galaxy A7 en de Grand Max op de markt zullen verschijnen en of de toestellen ook naar Nederland en België zullen komen is nog niet bekend. Ook weten we nog niks over de adviesprijzen. Wel weten we nu een stuk meer over de specificaties van beide toestellen.

De Galaxy A7 zal volgens de brochure gaan beschikken over een 5,2 inch full HD Super AMOLED-display, een 1,5GHz octacore-processor (mogelijk de Snapdragon 615), 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2500mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Daarnaast is er ondersteuning voor LTE, VoLTE, WiFi, Bluetooth en GPS. De Galaxy A7 weegt 140 gram en heeft een dikte van slechts 6,3mm.

De Grand Max is voorzien van een 5,2-inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 1,2GHz quad-core processor, 1,5GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2500mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Volgens de brochure draaien beide toestellen op Android 4.4 (KitKat), maar deze zullen waarschijnlijk snel een update ontvangen naar Android 5.0 (Lollipop).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.