Sony Xperia XZ2 Te Zien Op Gelekte Foto

Sony-Xperia-XZ2Vlak voor de start van de Mobile World Congress in Barcelona zijn specificaties en een foto uitgelekt van Sony’s aankomende vlaggenschip-smartphone. De details van de zogeheten Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn gelekt door de betrouwbare lekker Evan Blass.

Sony zal beide smartphones waarschijnlijk maandag presenteren, maar als de informatie van Evan Blass klopt komen we tijdens de presentatie waarschijnlijk voor weinig verrassingen te staan. Zo weten we dankzij de bovenstaande afbeelding onder andere al hoe de smartphone er uit ziet. Ook heeft Evan Blass de meeste specificaties al uitgelekt.

Zo krijgt de Sony Xperia XZ2 volgens Blass een 5,7-inch scherm en de XZ2 Compact een 5-inch scherm. Beide toestellen beschikken over een Full HD-resolutie, een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 19 megapixel f/1.8-camera en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De smartphones draaien op Android 8.0 (Oreo).

Het meest opvallende aan Sony’s nieuwe smartphones is het aangepaste design. Normaal maakt Sony altijd gebruik van hetzelfde design met scherpe hoeken en grote schermranden, maar de Xperia XZ2 heeft afgeronde hoeken en kleinere schermranden. Hoeveel de toestellen gaan kosten is nog onduidelijk.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *