Officiële Render Van LG G6 Uitgelekt

LG G6De Zuid-Koreaanse fabrikant zal zondag, een dag voor de opening van het Mobile World Congress, de LG G6 officieel presenteren. Met nog maar een paar dagen te gaan zouden nu al de eerste officiële beelden van de LG G6 zijn uitgelekt.

Op de bovenstaande afbeelding zien we een render van de LG G6. De afbeelding is geplaatst door Tech-insider Evan Blass. Als je goed kijkt zie je dat het gaat om uitgeknipte renders van de voor-, achter- en zijkanten van de smartphone. Langs de randen zien we namelijk nog achtergebleven pixels. Volgens Blass gaat het om een afbeelding die is uitgeknipt uit een grotere afbeelding om de bron te beschermen.

De renders komen overeen met eerder gelekte foto’s en afbeeldingen. We zien dat er geen fysieke home-knop aanwezig is en dat de hoeken van het  5,7 inch ‘FullVision’-scherm zijn afgerond. De LG G6 beschikt onder andere over een dubbele 13 megapixel camera aan de achterkant, een Qualcomm Snapdragon 821 processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3200mAh accu en Quad-DAC. Ook beschikt de smartphone over de LG UX 6.0-interface.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.