“Galaxy S6 Krijgt Kleinere Accu Dan Galaxy S5”

galaxy-s6-conceptVolgens de laatste geruchten zal Samsung de Galaxy S6 voorzien van een 2600mAh accu. Dit is 200mAh minder dan momenteel in de Galaxy S5 zit. Samsung zal de Galaxy S6 tijdens een Unpacked-evenement op 1 maart aankondigen.

Een kleinere accucapaciteit betekend meestal ook een kortere accuduur, maar gisteren schreven we dat Samsung de Galaxy S6 waarschijnlijk zal voorzien van een nieuwe Exynos 7 Octa Chipset. Deze chip is gebakken op een 14nm finfet-procedé waardoor de chip niet alleen sneller is maar ook energiezuiniger. Zo zal de chip maar liefst 35% minder stroom verbruiken dan 20nm Exynos 5 Octa, waardoor de Galaxy S6 ondanks een kleinere accu waarschijnlijk een langere accuduur heeft.

Volgens de geruchten zal de Galaxy S6 dankzij de kleinere accu en een metalen behuizing een millimeter dunner worden dan de Galaxy S5. Ook zal Samsung’s nieuwe vlaggenschip worden voorzien van een 5,1-inch AMOLED-display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 64-bit octa-core Exynos 7420-soc, 3GB werkgeheugen, een 16 of 20 megapixel camera en de mogelijkheid om de smartphone draadloos op te laden. Ook zal er waarschijnlijk een variant met gebogen display worden aangekondigd.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *