“Samsung Galaxy S6 Edge Mogelijk Slecht Verkrijgbaar Bij Lancering”

Samsung Galaxy S6 EdgeVolgens bronnen van de website Ars Techina heeft Samsung problemen met de productie van het gebogen display dat zal worden gebruikt op de “Galaxy S6 Edge”. Hierdoor zal de smartphone in het begin mogelijk slecht leverbaar zijn.

Samsung zal volgens de geruchten volgende week de Galaxy S6 en een variant van de Galaxy S6 introduceren. De variant zal worden voorzien van een gebogen display aan beide kanten. Vanwege productieproblemen zal de smartphone in het begin echter beperkt beschikbaar zijn, aldus Ars Technica.

Niet alleen zal de smartphone beperkt beschikbaar zijn, ook is de adviesprijs zeer hoog. Zo krijgt de 32 GB variant een adviesprijs mee van 849 Euro, de 64 GB variant kost 949 Euro en de 128 GB variant kost 1049 Euro. De gewone Galaxy S6 krijgt een vanaf adviesprijs mee van 749 Euro.

Samsung zal de Galaxy S6 en de variant met gebogen display op 1 maart tijdens een Unpacked Evenement in Barcelona aankondigen. De presentatie start om 18.30 uur. De Galaxy S6 zal eind maart in de winkels verschijnen en de Galaxy Note S6 Edge komt waarschijnlijk een maand later.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.