“Afbeelding Sony Xperia C4 Opgedoken”

Sony_Xperia_C4Sony heeft met de lancering van de Sony Xperia C3 een echte selfie-smarthone op de markt gebracht. De smartphone is voorzien van een 5 megapixel selfie-camera met flitser. Volgens de geruchten werkt Sony aan een opvolger, en van dit toestel zou nu een foto zijn opgedoken.

De Sony Xperia C3 is geen high-end smartphone. De smartphone beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een Snapdragon 400-chipset, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De 5 megapixel camera met flitser maakt de smartphone zeer geschikt voor selfie-fans.

Via de Xperiablog is deze week een persafbeelding gelekt van wat volgens de bron de Xperia C4 zou zijn. Op de foto zien we dat de smartphone, net als zijn voorganger, is voorzien van een grote lens met flitser aan de voorkant. Volgens de bron gaat het om een camera met maar liefst 13 megapixels. De smartphone zou draaien op Android Lollipop en zal waarschijnlijk in mei of juni worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.