“Samsung Zal Galaxy Note 5 In Juli Aankondigen”

Galaxy Note 4Samsung zal volgens de laatste geruchten de Galaxy Note 5 in juli al aankondigen. Voorheen was er nog sprake van een lancering in september tijdens de IFA beurs. De vervroegde introductie van de nieuwe phablet zou te maken hebben met de lancering van de nieuwe iPhone.

Dat Samsung bezig is met de ontwikkelingen van een nieuwe Galaxy Note is geen nieuws. Samsung presenteert deze toestellen normaal gesproken tijdens een presentatie op de IFA beurs in Berlijn. Maar volgens de Koreaanse publicatie WhoWired zou Samsung deze keer van plan zijn om de Galaxy Note 5 al in juli aan te kondigen, op deze manier hoopt Samsung te voorkomen dat consumenten de nieuwe iPhone kopen voordat ze de Galaxy Note 5 hebben gezien.

Apple zal de “iPhone 6S” en de “iPhone 6S Plus” volgens de geruchten in augustus introduceren. Door de Galaxy Note 5 in juli al te presenteren hoopt Samsung consumenten over te halen de Galaxy Note 5 te kopen.

Volgens WhoWired heeft Samsung de specificaties van de Galaxy Note 5 al vastgesteld en zou de Zuid-Koreaanse fabrikant de phablet al hebben laten zien aan grote telecompartners. Eind juli zou het mogelijk moeten zijn om de smartphone te pre-orderen.

Wij raden je aan dergelijke geruchten met een korreltje zout te nemen. Het komt namelijk regelmatig voor dat dergelijke geruchten uiteindelijk niet juist zijn.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.