Handleiding Van Sony Xperia C5 Ultra Onthult Nieuwe Details

Xperia C5 UltraEr is een handleiding uitgelekt van de Sony Xperia C5 Ultra. Dankzij deze handleiding weten we nu meer over deze smartphone, waarvan verschillende varianten op de markt zullen verschijnen.

Er gaan al langer geruchten over een nieuwe Sony smartphone met de codenaam “Lavender”. De uiteindelijke naam van deze smartphone is Xperia C5 Ultra en daarvan is nu een handleiding gelekt. Hierin staat dat de smartphone beschikt over een 13 megapixel camera, 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. De smartphone maakt gebruik van een nanoSIMkaart en heeft ondersteuning voor NFC en GPS.

Ook kunnen we op een afbeelding in de handleiding zien dat de Xperia C5 Ultra zeer dunne bezels heeft en dat er een flitser aanwezig is aan de voorkant van de smartphone.

Er komen verschillende modellen op de markt met typenummers E5503 en E5563. Deze modellen krijgen volgens de geruchten een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Naar verwachting zijn er wel verschillen in het aantal geheugen en opslagruimte.

Wanneer Sony de Xperia C5 Ultra officieel gaat onthullen en wanneer de smartphone op de markt komt is nog niet bekend. Mogelijk zal de onthullen tijdens de IFA-beurs begin september in Berlijn plaatsvinden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.