OnePlus 2 Officieel Aangekondigd

OnePlus-TwoOnePlus heeft de OnePlus 2 officieel aangekondigd. De OnePlus Two is de opvolger van de succesvolle high-end OnePlus One en beschikt onder andere over een vingerafdrukscanner en een usb-c-poort.

Na een unieke presentatie die via de smartphone in Virtual Reality kon worden bekeken weten we na maandenlange geruchten eindelijk alles over de OnePlus 2. De smartphone beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 810-processor, een 13 megapixel camera met Auto Laser Focus aan de achterkant, een 5 megapixel selfiecamera, een vingerafdrukscanner en een 3300mAh accu. Er komen twee varianten. Een versie met 3GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte en een versie met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

Ook heeft de OnePlus 2 een usb-c-poort, ondersteuning voor 4G, WiFi, Bluetooth en GPS. De smartphone draait op Android 5.1 (Lollipop), weegt 175 gram en meet 151,8 x 74,9 x 9,85mm. Aan de rechterkant zit een powerknop en volumeknop. Aan de linkerkant is een “active slider” aanwezig, waarmee je notificaties wel of niet kunt doorlaten. De speaker zit aan de onderkant van het toestel. De vingerafdrukscanner in de homeknop moet volgens OnePlus beter werken dan de TouchID van Apple.

Vanaf 11 augustus is de duurdere variant met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte beschikbaar voor €399. De goedkopere variant met 3GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte komt wat later en kost €339. De OnePlus Two is net als bij de lancering van de OnePlus One alleen verkrijgbaar als je een uitnodiging hebt ontvangen. Wel zullen er 30 tot 50 keer zoveel uitnodigingen worden uitgedeeld dan bij de lancering van de OnePlus One.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.