“Samsung Galaxy S7 Krijgt 4K-display”

Samsung Gear S2 Galaxy S6 Edge+De Galaxy S6 is nog maar net op de markt, maar de eerste geruchten over de Galaxy S7 duiken nu al op. Volgens de laatste geruchten krijgt Samsung’s nieuwe flagship een scherm met een 4K-resolutie. De smartphones zal in twee verschillende groottes op de markt verschijnen.

Geruchten over de Samsung Galaxy S7 spreken over een 5,2-inch en 5,8-inch display met een resolutie van 3840×2160 pixels. Dit is een zeer hoge resolutie die bijna twee keer zo hoog is als de schermresolutie van Galaxy S6. Op de 5,2-inch variant komt dit neer op een pixeldichtheid van 847 PPI. Ook zou er 4GB werkgeheugen aanwezig zijn, terwijl Samsung zelf al heeft aangegeven dat vlaggenschepen van de volgende generatie 6GB werkgeheugen krijgen.

De Galaxy S7 zal worden aangestuurd door een quad-core Snapdragon 820-chipset van Qualcomm. Deze chipset zou beter moeten presteren dan de huidige octa-core Snapdragon 810-chipset.

Als laatste horen we berichten over een releasedatum die eind dit jaar zal plaatsvinden. Wij denken echter dat dit niet klopt aangezien dit wel heel snel na de lancering van de Galaxy S6 is. Ook heeft Qualcomm aangegeven dat de eerste smartphones met de Snapdragon 820 pas begin 2016 op de markt zullen verschijnen.

We moeten de bovenstaande berichten dus met een flinke korrel zout nemen. Zo lijkt een releasedatum in 2015 wel heel dichtbij en heeft Samsung zelf al aangegeven te zijn begonnen met de massaproductie van 6GB RAM-modules.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.