Nieuwe Afbeeldingen Midrange HTC One A9 Gelekt

HTC-One-A9Er is een nieuwe afbeelding opgedoken van de aankomende midrange smartphone van HTC. Op deze afbeelding is de HTC One A9 in zes verschillende kleuren te zien.

Via Twitter account @Evleaks is een afbeelding gelekt, waarop een combinatie van HTC One A9 renders te zien is. Daaruit kunnen we opmaken dat de smartphone in de kleuren Acid Gold, Opal Silver, Deep Garnet, Carbon Gray, Roze Gold en Cast Iron zal worden uitgebracht.

Volgens eerdere berichten beschikt de HTC One A9 over een metalen behuizing, een 5-inch AMOLED display met een resolutie van 1920 x 180 pixels, een Snapdragon 617-chip, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 4 megapixel camera aan de voorkant.

De smartphone is nog niet aangekondigd, maar volgens de berichten zal HTC de One A9 in november op de markt brengen. HTC heeft na een zeer slechte periode en een teleurstellende lancering van de HTC One M9 een succes nodig om actief te blijven op de smartphone markt. Wij betwijfelen echter of dat gaat lukken met de One A9.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.