Xiaomi Mi5S Plus Nu Verkrijgbaar Voor €244

Xiaomi Mi5S PlusBen je nog opzoek naar een betaalbare smartphone met krachtige specificaties? Dan is de Xiaomi Mi5S Plus misschien een interessante keuze. De smartphone uit de populaire Xiaomi Mi-serie kost momenteel namelijk slechts €244.

Onlangs schreven wij een review over de krachtige Xiaomi Mi 6, die voor ongeveer €350 euro verkrijgbaar is. Naar onze mening kun je niet beter krijgen voor een smartphone in deze prijsklasse, maar mocht €350 boven je budget liggen dan is één van de voorgangers misschien een leuke optie. De Xiaomi Mi5S Plus is namelijk €100 goedkoper, maar nog steeds krachtig genoeg om alle taken zonder problemen uit te voeren.

De Xiaomi Mi5S Plus beschikt over een 5,7-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 13 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 4 megapixel selfie-camera, een vingerafdrukscanner, een 3800mAh accu en ondersteuning voor NFC, dual-SIM en 4G. Er is ook een uitvoering verkrijgbaar met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte.

Via deze link is de Mi5S Plus tijdelijk verkrijgbaar voor €252. Vul tijdens het bestellen echter de couponcode “MI5SP” in om de smartphone aan te schaffen voor slechts €244.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.