OnePlus Introduceert OnePlus X Op 12 Oktober

OnePlusOnePlus is gestart met het verzenden van persuitnodigingen voor een evenement op 12 oktober. Gelijk na de uitnodiging heeft OnePlus ook een teaser online gezet waarop een “X” te zien is. Hieruit kunnen we opmaken dat de Chinese fabrikant op 12 oktober waarschijnlijk de OnePlus X zal presenteren.

Er gaan al langer geruchten dat OnePlus later dit jaar een derde OnePlus-smartphone met de naam OnePlus X op de markt zal brengen. De OnePlus X krijgt geen high-end maar high/midrange specificaties en dus ook een wat lagere adviesprijs.

Op een teaser op de Chinese website Weibo zien we een routekaart waarin de letter ‘X’ is gevormd. Wat uiteraard een hint is naar de OnePlus X. Volgens de geruchten krijgt de smartphone een 5-inch display met een Full-HD resolutie, een 2,2 GHz MediaTek Helio X10 octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera met dual-flitser aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Ook is de OnePlus X waarschijnlijk voorzien van een USB Type-C poort en een accu met een capaciteit van rond de 3000 – 3100 mAh.

one-plus-x-teaser

De OnePlus X zal op 12 oktober in India worden gepresenteerd en krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van 250 dollar (iets meer dan 220 euro). Doordat OnePlus de smartphone in India zal introduceren lijkt het er op dat de OnePlus X vooral is gericht op de opkomende Aziatische markt. Het is niet bekend of de smartphone ook buiten Azië zal worden verkocht.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.