Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 Gelekt

Samsung Galaxy S9 Plus renderEr is opnieuw informatie over Samsung’s aankomende vlaggenschip gelekt. Ditmaal gaat het over de onthullingsdatum van de Galaxy S9(+). Volgens de Zuid-Koreaanse publicatie The Bell zal Samsung de Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus op 27 februari presenteren.

Volgens The Bell zal Samsung de toestellen op 27 februari in Zuid-Korea presenteren. Dit komt neer op 26 februari in Europa. De presentatie zal plaatsvinden tijdens het Mobile World Congress. Deze beurs start op 26 februari en eindigt op 1 maart.

galaxy-s-line-ann-release-schedule

De kans dat dit gerucht klopt is vrij groot, aangezien Samsung de Mobile World Congress vaker heeft gebruikt voor de introductie van een Galaxy S-smartphone. De geruchten over een eerdere lancering zijn volgens The Bell niet juist, omdat Samsung dankzij het succes van de Galaxy S8(+) geen haast heeft. De Galaxy S8 doet het naar verluidt meer dan prima tegenover de grootste concurrent, de iPhone X.

Galaxy S9 render
Deze week is ook een nieuwe render van de Galaxy S9 gelekt. Het gaat hier niet om een officiële render, maar om een render dat is nagemaakt op basis van CAD-blauwdrukken uit de fabriek.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.