“Samsung Galaxy S6 Edge+ Krijgt Ant Man-editie”

Samsung Galaxy S6 Edge Iron ManSamsung heeft eerder al eens een helden-editie van de Galaxy S6 Edge op de markt gebracht in de vorm van een Iron Man-telefoon. De Zuid-Koreaanse fabrikant werkt samen met Marvel nu ook aan een helden-editie van de Galaxy S6 Edge+, ditmaal voor de Ant Man fans.

Althans, dat meldt een bron via de Chinese website Weibo. Ant Man is een nieuwe film over een superheld in een pak dat hem kleiner maakt. Samsung wil dit thema gebruiken voor een speciale versie van de Galaxy S6 Edge+.

Net als bij de Iron Man-editie krijgt de smartphone waarschijnlijk een behuizing in de kleuren van het pak van Ant Man. Ook krijgt de verpakking een ander uiterlijk en zal er een thema worden geïnstalleerd die de homepagina en iconen van applicaties aanpast aan het uiterlijk van Ant Man.

Samsung maakte van de Iron Man-editie slechts een beperkt oplage die alleen in Azië verkrijgbaar waren en zeer snel waren uitverkocht. Wij gaan er van uit dat dit niet anders zal zijn bij de lancering van de Ant Man-editie.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Dennis schreef:

    Leuk hoor zo editie…, maar wanneer komt Samsung nu eens met de 64GB variant van de Galaxy S6 Edge plus ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.