Samsung Introduceert Nieuwe Tizen-smartphone Z2

Samsung Tizen Z2Samsung introduceert jaarlijks een enorme hoeveelheid Android-smartphones, maar brengt af en toe ook een smartphone op de markt die draait op Samsung’s eigen besturingssysteem Tizen. In India heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant nu de nieuwste Tizen-smartphone geïntroduceerd.

De Samsung Z2 is een budget smartphone die voor ongeveer 68 dollar over de toonbank gaat. De smartphone beschikt over een 4-inch display met een resolutie van 480 x 800 pixels, een 1,5GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte, een 1500mAh accu en een 5 megapixel camera.

Omdat de Z2 speciaal is gemaakt voor de groeimarkten is de smartphone uitgerust met een aantal speciale functies, waaronder Ultra Data Saving Mode, Ultra Power Saving Mode en S Bike Mode. Deze functies moeten het mobiele dataverkeer en energieverbruik beperken.

Samsung Tizen Z2 rood

Volgende week zal Samsung de Z2 in India lanceren en volgens Engadget is het best mogelijk dat de smartphone ook in andere landen zal worden uitgerold. De kans dat we de Z2 ooit in Europa zullen zien is echter erg klein.

via [zdnet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.