“Samsung Galaxy S7 Krijgt Geheugenkaartslot”

Samsung Galaxy MicroSDDe Galaxy S6 is een zeer goed toestel, maar de smartphone heeft voor velen één groot minpunt. Er is namelijk geen mogelijkheid om de opslagruimte uit te breiden. Volgens de laatste geruchten komt deze functie echter weer terug in de Galaxy S7.

Bij de huidige Galaxy S6 heb je de keuze uit 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte, maar deze kan niet worden uitgebreid met een microSD-kaart. De Galaxy S7, die naar verwachting begin 2016 zal worden aangekondigd, krijgt wel microSD-kaart ondersteuning. Dat stelt de Italiaanse HD Blog op basis van eigen bronnen.

Samsung krijgt veel klachten over de ontbrekende microSD-slot, waardoor sommige smartphonegebruikers de Galaxy S6 links laten liggen. Om te voorkomen dat Samsung nog meer klanten verliest is het een slimme set om de microSD-slot te herintroduceren bij de lancering van de Galaxy S7.

Volgens eerdere geruchten zal Samsung de adviesprijs van de Galaxy S7 met 10 procent verlagen en staat de introductie gepland op 21 februari. Intern vinden we mogelijk de onlangs aangekondigde Exynos 8890-SoC.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.