“Samsung Galaxy S7 Krijgt Geen USB-C Of MicroSD-poort”

Galaxy S7 Plus renderUit geanimeerde 3d-afbeeldingen van de Galaxy S7 blijkt dat de smartphone waarschijnlijk geen USB-C poort krijgt. Ook is er geen microSD-poort aanwezig om het geheugen uit te breiden. De afbeeldingen “van de Galaxy S7 Plus” zijn in handen van de website Uswitch.

De Samsung Galaxy S7 komt volgend jaar op de markt en moet de nieuwe vlaggenschip worden van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Het ontbreken van USB-C-ondersteuning en een microSD-poort kan echter een zeer slechte keuze zijn. Veel mensen klagen namelijk over het ontbreken van de microSD-poort bij de Galaxy S6. Ook is er steeds meer interesse naar USB-C. Dit is een nieuwe standaard die het onder andere mogelijk maakt om sneller bestanden over te zetten en sneller de accu op te laden.

Galaxy S7 Plus render 2

Er duiken de laatste tijd steeds meer geruchten op over de Galaxy S7-serie van Samsung. De geruchten spreken elkaar echter tegen, waardoor we ook dit bericht met een korreltje zout moeten nemen. Naar verwachting komt er een normale Galaxy S7, een Galaxy S7 Plus en een variant met gebogen scherm.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.