Honor 5X Komt 4 Februari Naar Europa En Krijgt Android 6.0 (Marshmallow)

Huawei Honor 5XDe Honor 5X is een aantrekkelijke smartphone die momenteel al in China en de Verenigde Staten verkrijgbaar is. De smartphone heeft onder andere een metalen behuizing en een lage adviesprijs. Op 4 februari zal de Honor 5X ook in Europa worden gelanceerd. Ook staat er al een Marshmallow-update op de planning.

De Honor 5X beschikt onder andere over een metalen behuizing, een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1280 pixels, een 1,5GHz Qualcomm Snapdragon 615 octa-core processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3000 mAh accu en LTE-ondersteuning. De smartphone draait op Android 5.1.1 (Lollipop) met de EMUI 4-schil en krijgt in de Verenigde Staten een adviesprijs mee van 199 dollar.

Honor heeft laten weten dat de smartphone regelmatig beveiligingsupdates zal ontvangen en dat een Android 6.0 (Marshmallow)-update ook in de planning staat. Op 4 februari tijdens een evenement in München zal de Honor 5X in Europa worden gelanceerd. De Europese adviesprijs is nog niet bekend, maar de voorganger van de Honor 5X kreeg bij de lancering een adviesprijs van 199 euro. Naar verwachting krijgt de Honor 5X een vergelijkbare adviesprijs.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.