“Samsung Galaxy S7 Edge Krijgt 5,5-inch Scherm”

Samsung Galaxy S6 EdgeVolgens de laatste geruchten krijgt de Samsung Galaxy S7 Edge een ander formaat scherm dan de normale Galaxy S7, namelijk een 5,5-inch scherm inplaats van een 5,1-inch scherm.

Het Hongaarse Napidroid ontdekte de bovenstaande informatie in een importmanifest dat online is gezet in India. Zo zouden de schermen van de smartphones, in tegenstelling tot de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge, niet gelijk zijn. Ook zijn de afmetingen van beide toestellen daardoor niet het zelfde.

Samsung introduceerde afgelopen jaar niet alleen de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge, maar ook de Galaxy S6 Edge Plus. Dit toestel is een grotere variant van de Galaxy S6 Edge. Het is zeer waarschijnlijk dat Samsung dit jaar geen drie, maar twee toestellen op de markt wil brengen. Vandaar dat de Galaxy S7 Edge al een groter display krijgt.

In het importmanifest staat ook dat de Galaxy S7 versienummer SM-G30 meekrijgt en de Galaxy S7 Edge versienummer SM-G35. Eerdere geruchten spreken over een Exynos 8890-processor van Samsung of een Snapdragon 820 van Qualcomm. Naar verwachting zal Samsung beide toestellen tijdens de MWC eind februari onthullen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.