HTC One M10 Komt Mogelijk In Twee Varianten

HTC One M10Volgens de laatste geruchten zal HTC tijdens de aankondiging van de nieuwe HTC One M10 twee verschillende versies lanceren. Zo komt er een variant met een  Qualcomm Snapdragon 820 processor en een variant met een MediaTek processor. Beide toestellen richten zich op een andere markt.

Volgens eerdere geruchten zal HTC niet aanwezig zijn op de MWC in februari om de nieuwe HTC One M10 aan te kondigen. Nieuwe geruchten laten weten dat HTC van plan is om twee verschillende versies van de smartphone op de markt te brengen. De HTC One M10 met de Snapdragon 820-processor zal worden gebruikt voor de Amerikaanse en Europese markt. De variant met de MediaTek-processor zal in Azië te koop zijn.

Het gerucht is afkomstig van LlabTooFer, een bron die al vaker juiste informatie heeft gelekt. Overige specificaties van de smartphone zijn nog niet bekend, maar naar verwachting zal de nieuwe HTC One M10 draaien op Android 6.0 (Marshmallow) met de Sense 8 UI. Wanneer HTC de smartphone zal introduceren is ook nog niet duidelijk.

via [xgn]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.