Huawei Introduceert GR3 En GR5

huawei-GR3De Chinese fabrikant Huawei heeft twee nieuwe toestellen geïntroduceerd in de nieuwe GR-serie. Het gaat om een 5-inch smartphone en een 5,5-inch phablet. Beide toestellen hebben een aluminium unibody.

De Huawei GR3 beschikt over een 5-inch display met een HD-resolutie, een 64-bit octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2.200 mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 5.1 (lollipop) met de EMUI 3.1 Lite-interface en komt op de markt in de kleuren goud, zilver of grijs.

Huawei-GR5

De wat grotere Huawei GR5 is voorzien van een 5,5-inch display met een Full HD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 615 octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3.000 mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Ook is er ondersteuning voor 4G/LTE en Bluetooth 4.1. De GR5 draait net als de GR3 op Android 5.1 (Lollipop) met de Emotion UI 3.1-interface en komt op de markt in de kleuren goud, zilver of grijs.

Wanneer de smartphones in Nederland en België op de markt zullen verschijnen en wat voor adviesprijs beide toestellen meekrijgen is nog niet bekend.

via [portablegear]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.