Prototypes LG G5 En Samsung Galaxy S7 Opgedoken

Samsung Galaxy S7 PrototypeOp het internet zijn enkele foto’s opgedoken van de LG G5 en de Samsung Galaxy S7, die beide naar verwachting in februari tijdens de Mobile World Congress zullen worden aangekondigd. Het gaat wel om prototypes, dus het uiteindelijke design kan nog veranderen.

De foto’s van de LG G5 tonen een prototype in een ‘dummy-case’. Hierdoor kunnen we lastig details over het design achterhalen. Wel zien we enkele kenmerken die overeenkomen met eerdere foto’s en renders. Zo zien we twee camera’s aan de achterkant van de smartphone. Tussen de camera’s in zien we mogelijk een lasermodule om sneller te kunnen focussen.

Verder zien we aan de onderkant een USB C-poort, een microfoon en een speaker. Aan de linkerkant zit de volumeknop en aan de rechterkant vinden we de aansluitingen voor een microSD-kaart en SIMkaart. De LG G5 lijkt te zijn voorzien van een metalen behuizing.

De foto’s van de Samsung Galaxy S7 geven wat minder informatie weg. Zo zien we op een foto de frontcamera-modules voor de smartphone. Op deze foto zien we ook typenummer SM-G930-F staan, een typenummer dat ook al opdook in eerdere geruchten. De aansluiting van de cameramodule is iets anders dan bij zijn voorganger.

Samsung Galaxy S7 Camera

Op een andere foto (bovenaan dit artikel) zien we de voorkant van de Galaxy S7, aldus de bron. Veel kunnen we hier helaas niet uit opmaken. Wel heeft de smartphone weer een fysieke homeknop. Onder het witte stukje tape zit waarschijnlijk het Samsung logo. Samsung zal de Galaxy S7 samen met de Galaxy S7 Edge naar verwachting op 21 februari presenteren. 

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.