Samsung Galaxy Note 7 Vanaf Juni Weer Te Koop

Samsung-Galaxy-Note-7Volgens een Zuid-Koreaanse bron komt de Samsung Galaxy Note 7 terug op de markt. Vanaf juni zal de phablet in Zuid-Korea weer worden verkocht voor een lagere prijs en met een kleinere accu.

Iedereen weet ondertussen dat de lancering van de Galaxy Note 7 voor Samsung uitliep op een ramp. De accu kon namelijk vlam vatten, waarna de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft moeten besluiten om de phablet volledig van de markt te halen. Samsung weet nu echter wat de reden was voor de “exploderende accu’s”, waardoor Samsung een groot aantal van de teruggestuurde Note 7-toestellen weer wil gaan verkopen. Om de veiligheid te kunnen garanderen zou Samsung de toestellen voorzien van een kleinere accu.

Samsung zou de phablet volgens de berichten weer op de markt willen brengen onder de naam “Galaxy Note 7 R“. Deze uitvoering van de Note 7 beschikt over een accu met een capaciteit van 3200 mAh, inplaats van 3500 mAh. De 3500 mAh accu was namelijk te groot voor de dunne behuizing van de Note 7. Hierdoor werd de accu te warm.

Ook moet de nieuwe versie van de Galaxy Note 7 in Zuid-Korea voor omgerekend ongeveer 565 euro over de toonbank gaan, inplaats van 800 euro. Of de Note 7 R ooit naar Nederland of België komt is niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.